Hot Accessories-Søyle Jib arm

De tre hovedfordelene med Column Jib-armer:

(1)Artikulerende jib-armer for økt bevegelighet og fri rotasjon.Enten operasjonene dine vil foregå i trange rom, eller du bare vil ha maksimal fleksibilitet og kontroll ut av svingkranen, er en versjon med leddarm det optimale valget.

(2)Optimalisert arbeidsområde med leddarm.Deleddet svingkraner først og fremst laget for enkel betjening og for å forbedre handlingsområdet i små rom. Utenfor en 360-graders arbeidsradius og 4 meters rekkevidde i primærretningen, kan leddarmen spore veggene i en korridor med høy presisjon uten å ha dødvekten til en vanlig jibbarm som stikker ut utenfor det opphengte verktøyet. Leddleddet på armen betyr at leddarmarmen er et utmerket alternativ for å optimalisere operativ plass på små områder. Den fleksible designen muliggjør økt mobilitet samt fri rotasjon og gjør det dermed lettere å unngå faste hindringer. Det er også et godt alternativ der det er lav takhøyde.

(3)Fleksibel design = enkel å bruke.Den artikulerende jib-armen er mer brukervennlig enn en standardarm, og muliggjør mer flytende drift. Armen følger bare med hvor enn brukeren drar verktøyet uten å måtte bry seg om at armen treffer omgivelsene. Det artikulerendejib armi aluminiumskonfigurasjonen er den egnet for håndtering av last opp til 60 kg i vekt, i konfigurasjonen av rustfritt stål er den egnet for last opp til 80 kg.

BL5589安装完工图1 RA088安装完工图2-RA088-BZ-KBK500kg-L3,5m-H2


Innleggstid: 21. mai 2024